Dëmtohet ashensori, punëtori bie nga kati i lartë

Një person derisa ishte duke punuar iu është dëmtuar ashensori, me ç’rast ka rënë poshtë.

Rasti ka ndodhur në Lipjan, ku si pasojë viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është dërguar në QKUK për tretman mjekësor.

Është kontaktuar prokurori publik i cili e ka cilësuar veprën dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

“Raportohet se viktima mashkull/K shqiptar derisa ishte duke punuar është dëmtuar ashensori, me ç’rast ka rënë poshtë. Si pasojë viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është dërguar në QKUK për tretman mjekësor. Është kontaktuar prokurori publik i cili e ka cilësuar veprën dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”.