• E mërkurë / Jul-17 15:34
  • Kontakt

Floil po vjen!!

Nesër zyrtarisht në ora 12:00 bëhet hapja solemne e lansimit të vajit FLOIL.

Që të keni zgjidhje të shumëfishta në ushqim  FLUIDI  ka sjellur në treg produktin më të ri, vajin për gatim FLOIL. Ku pikërisht nesër bëhet hapja solemne e fabrikës së vajit FLOIL në Gjilan.

Arti është një botë në vete që ka tërhequr mijëra njerëz me veprat e tyre ku si pjesë e saj është edhe gatimi.

 Por, a do të hanit një ushqim pa shije? Sigurisht  që jo.Formula e shijes së ushqimit tuaj tani erdhi: pa aromë gjatë gatimit dhe me vitaminat K dhe E FLOIL ju bën te shijoni ushqimin tuaj.

Përbërja e vajit FLOIL është ajo që ju duhet për të përgatitur ushqimet tradicionale, por  FLOIL është aty edhe kur ju ndiheni kreativ për të eksperimentuar me receta nga kuzhinat internacionale. 

Vaji FLOIL  është prodhim vendor dhe i pari i llojit të vet që vjen për ju i paketuar në një ambalazh Europiane.

Italianët zgjodhën FLOIL, zgjidheni dhe ju...