Ministri Fatmir Matoshi ka vizituar Këshillin Kombëtarë Shqipëtarë në Bujanoc

Ministri Fatmir Matoshi ka vizituar Këshillin Kombëtarë Shqipëtarë në Bujanoc

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Qeverisë së Kosovës, Fatmir Matoshi po viziton Komunën e Bujanocit.

Ministri Matoshi vazhdoj  viziten  ku  vizitoi  selin e Këshillit Kombëtarë Shqipëtarë  ku u pritë nga  kryetari  i  Këshillit Kombëtarë Shqipëtarë Ragmi  Mustafa dhe  zëvendësi i  tijë  Enver  Memeti.

Në këtë takim  kanë biseduar  për mundësin e bashkpunimit edhe në të  ardhmën   mes këtyre institucioneve.