z.Shaip Kamberi është takuar me z.Albin Kurti, pretendent kryesorë për kryeministër të R. Kosovës

z.Shaip Kamberi është takuar me z.Albin Kurti, pretendent kryesorë për kryeministër të R. Kosovës

Në takim me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, pretendent kryesorë për kryeministër të R. Kosovës biseduam për mundësinë e aktivizimit të Fondit për Luginën e Preshevës dhe çështjet jetike për shqiptarët.

Përfshirja e Luginës së Preshevës në dialogun me Beogradin mënyra më e mirë për zgjidhje të qëndrueshme. - ka shkruar z.Kamberi në profilin e tij në facebook.