Ka filluar asfaltimi i rrugës kryesore në qytetin e Bujanocit.

Pjesa e parë, nga rreth - rrotullimi deri afër postës së qytetit pritet të përfundojë deri ditën e Premte.

Projekt dokumentacioni dhe ndryshimi i anësorëve është financuar nga Komuna e Bujanocit ndërsa asfaltimi i rrugës me gjatësi 2 km (me kërkesë të Komunës së Bujanocit) po financohet nga Ministria e infrastrukturës.