• E mërkurë / Jul-15 07:28
  • Kontakt

Këshilli i Gjimnazit ''Skenderbeu'' propozon z.Nadër Sadiku për drejtor të kësaj shkolle me 85 vota nga 103 gjithsej

Këshilli i Gjimnazit ''Skenderbeu'' propozon z.Nadër Sadiku për drejtor të kësaj shkolle me 85 vota nga 103 gjithsej

Pas konkursit të shpallur nga gjimnazi "Skenderbeu" në Preshevë kanë konkuruar dy kandidat për drejtor për të udhëhequr këtë shkollë z.Sinan Fetahu dhe z.Nadër Sadiku.

Gjatë ditës së sotme Këshilli i arsimtarëve i cili përbëhet prej 103 personave ka mbajtur mbledhjen për të votuar për drejtorin e ardhshëm që do ta udhëheqë këtë shkollë për 4 vitet e ardhshme, ku me një shumicë votash i kanë dhënë drite jeshile drejtorit aktual z.Nadër Sadiku i cili nga 103 vota ka marrur 85, ku nëntë vota ka qenë të pavlefshme. raporton Rtv Aldi.

Me këtë votim shihet qartë se shkolla e mesme ”Skenderbeu” ka propozuar që për drejtor në katër vitet e ardhshme do ta ketë z.Nadër Sadikun./Rtv Aldi.