Pamje brenda fermës 14 milionë dollarëshe të Kanye West

Kanye West vazhdon të rrisë portofolin e tij të pasurive të patundshme.

Sipas TMZ, fituesi i Grammy ka blerë kohët e fundit një pronë prej 14 milionë dollarëshe në Bighorn Mountain Ranch afër Greybull, Wyo.

Siç thekson në listën e pronave, kjo është një fermë malore prej 6.713 hektarë, e cila ‘përbëhet nga kabina dhe shtëpiza të shkëlqyera, që rrokullisen, kodra të mbuluara dhe livadhe që janë prerë nga kanione të thella të mbuluara me pemë dhe blloqe të mbushura me lojëra’.

Prona përmban një numër kabinash për të shijuar me familjen dhe miqtë, që do të thotë se kjo mund të jetë vendi tjetër i pushimeve familjare Kardashian-Jenner-West!

Karakteristikat e jashtme në pronë përfshijnë një kuzhinë të hapur, sauna, madje edhe një ‘helikopter përmes të cilit mund të bëni një fluturim të shkurtër dhjetë minutësh nga Greybull’.

Fotografitë nga ferma, e cila është ndërtuar në vitin 1906, tregojnë bazat e mrekullueshme të pronës.