• E mërkurë / Jul-15 08:19
  • Kontakt

Kafiteria ''The Club'' nga Presheva niset për në Shqipëri për ti ndihmuar familjet e prekura nga tërmeti

Kafiteria ''The Club'' nga Presheva niset për në Shqipëri për ti ndihmuar familjet e prekura nga tërmeti

Në shenjë  solidariteti ''The Club'' eventet që i ka bërë gjatë ditës së Premte dhe të Shtune, të gjitha të hollat që janë mbledhur gjatë këtyre dy netëve i'a kanë dedikuar  vëllezërve dhe motrave të prekur nga tërmeti në Shqipëri.

Presheva në përgjithsi gjatë këtyre ditëve është treguar me zemër të madhe, ku të gjithë në një formë kanë ndihmuar Shqipërinë për ta përballuar tragjedinë e tërmetit të 26 nëntorit