Më 03 dhjetor 2019, do të përurohet libri më i ri i poetit Avni Shaqiri me titull “DRITË LIRIE NËPËR VARGJE” kushtuar 29 dëshmorëve të UÇPMB-së

Më 03 dhjetor 2019, do të përurohet libri më i ri i poetit Avni Shaqiri me titull “DRITË LIRIE NËPËR VARGJE” kushtuar 29 dëshmorëve të UÇPMB-së

Të marten më 03 dhjetor 2019, do të përurohet libri më i ri i me poezi i poetit Avni Shaqiri me titull “DRITË LIRIE NËPËR VARGJE” kushtuar 29 dëshmorëve të UÇPMB-së. 

Ky përurim organizohet nga Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit “Mehmet Jusufi” në Preshevë.

Ky Manifestim mbahet në lokalet e bibliotekës “Mehmet Jusufi” në Preshevë dhe fillon prej orës 11.00. Ardhja juaj e nderon autorin, librin, dëshmorët e rënë për liri dhe këtë datë me rëndësi jetike për kombin tonë...!