Ndërron jetë në Zvicër 28 vjeçarja nga Presheva!

Mbrëmë në orët e pasditës ka ndërruar jetë 28 vjeçarja nga Presheva.

 Shkurta Sadiku- Abdiu është bijë nga fshati Rahovicë dhe e martuar ne Preshevë. 28 vjeçarja ka jetuar në Soloturn të Zvicrrës, ka qenë e martuar dhe nënë e dy djemve, 4 vjeçar dhe 9 muaj.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet ditën e Mërkurë ne varrezat e qytetit të Preshevës!

Të pikëlluarit familja Baballëkve-Preshevë dhe Haxhi nga Rahovica.