Arrihet marrëveshje në mes dy subjekteve politike APN dhe LR-PDSH (Foto & Video)

Alternativa për Ndryshim në krye me z.Shqiprim Arifin nënshkruajti marrëveshje koalicioni me grupin e qytetarëve LR-PDSH-së

Subjekti me më shumë mandate është Alternativa për Ndryshim në krye me z.Shqiprim Arifin i cili sot nënshkruajti marrëveshje koalicioni me grupin e qytetarëve LR-PDSH-së, ku bartës i listës është z.Sami Salihu.

Kjo marrëveshje u nënshkruajt në sallën e Kuvendit Komunal dhe gjatë kësaj marrëveshje ishin prezent edhe disa këshilltarë nga këto subjekte.

Kryetari i APN-së z.Arifi me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes tha se bashkimi i këtyre dy subjekteve politike për të qeverisur komunën e Preshevës është bërë për të mirën e vendit duke pasur parasysh që nga ky moment kanë nisur një rrugëtim të përbashkët me subjektin e lartëpërmendur.

Ndërsa kryetari i Lëvizjes për Reforma z.Salihu ceki se kjo ditë është e veçantë mbasë zgjedhjeve të parakohshme të 24 dhjetorit dhe se ndërtimi i një koalicioni  janë të përfshirë pjesa më e madhe e të rinjëve ka arritur pë të pasur një qeverisje më stabile në të mirë të vendit dhe të gjithë qytetarëve.

Me nënshkrimin e dy partnerëve të koalicionit ditëve në vazhdim parashihet edhe partneri i tretë ku në bisedime janë edhe me Listën Serbe.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48