• E mërkurë / Apr-01 02:43
  • Kontakt

Vuçiq kollitet gjatë konferencës për media, thotë se shumëkush do të gëzohej të ishte coronavirusi

Vuçiq kollitet gjatë konferencës për media, thotë se shumëkush do të gëzohej të ishte coronavirusi

Presidenti i Republikës së Serbisë Aleksandar Vucic sot u kollit shumë pasi piu ujë.

Ai u kollit për më shumë se dhjetë sekonda dhe ky ishte një çast i mundimshëm për të.

Vuçiç tha se ai u kollit vetëm pasi pinte ujë.

“Unë vetëm u kollita, për të mos u shqetësuar, nuk është  coronavirusi. E di se shumë do të ishin të lumtur nëse do të ishte një  coronavirus, por nuk është”. tha ai.

Deri më tani, 12 raste të infeksionit me coronavirus janë raportuar në Serbi, dhe janë futur në karantinë.