Rinor Krasniqi, Denoncon Drejtorin e Shtepisë së Shëndetit për cënimin e privatësis së një pacienti

Rinor Krasniqi, Denoncon Drejtorin e Shtepisë së Shëndetit për cënimin e privatësis së një pacienti

Reth kësaj dukurie ka reaguar këshilltari nga rradhët e PVD-së z.Rinor Krasniqi përmes një postimi në facebook:

Duke e përshëndet Stafin mjeksor të cilët ballafaqohen me raste të shumta dhe kujdesen për Shëndetitn tonë njëherit edhe denoncoj të gjithë ata të cilët cënojnë privatësin e pacientve...

Drejtori i shtepise se shendetit Driton Salihu sa u denu per cenimin e privatesise.

I njejti bashk me Shqiprim Arifin e cenojne prap privatësine një pacienti, duke bërë të njejtin gabim.

Me automatizem me këtē gjest ai tash ka konsumu veper penale dhe ishte dasht me shku menjeher ne vuajtje të denimit.