Reklama bie nga ndërtesa, godet një grua

Një reklamë gjigante e vendosur diku në ndërtesat e Kinës...

Një reklamë gjigante e vendosur diku në ndërtesat e Kinës, është shkëputur nga vendi dhe ka rënë në rrugë duke e goditur një grua që po ecte aty pranë.

Teksa kalimtarët tjerë shihen duke vrapuar për t’u ikur incidentit, ajo duket e pa shqetësuar deri sa mbulohet nga reklama.

Nuk raportohet për gjendjen e saj.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48