• E mërkurë / Apr-01 03:45
  • Kontakt

Komuna e Bujanocit dhe KBI kanë filluar sot me dezinfektimin e të gjitha xhamive në territorin e Komunës së Bujanocit

Komuna e Bujanocit dhe KBI kanë filluar sot me dezinfektimin e të gjitha xhamive në territorin e Komunës së Bujanocit

Shto kujdesin, ule panikun

Komuna e Bujanocit dhe Këshilli i Bashkësisë Islame me seli në Bujanoc, në bashkëpunim me Stacionin e Veterinarisë, kanë filluar sot me dezinfektimin e të gjitha xhamive në territorin e Komunës së Bujanocit.

Përveç selisë së KBI-së, gjatë ditës do të dezinfektohen mbi 20 xhami në vendbanimet e komunës së Bujanocit.