• E mërkurë / Apr-01 02:53
  • Kontakt

Bëhet dezinfektimi i Medresesesë së Luginës së Preshevës

Bëhet dezinfektimi i Medresesesë së Luginës së Preshevës

Me rastin e përhapjes së pandemisë Covid 19 (Korona Virus) dhe të shpalljës së gjendjes së jashtëzakonshme, Medreseja e Luginës së Preshevës ka ndërmarrë të gjitha masat e duhura dhe ka bërë dezinfektimin e objektit të saj. 

Njofton sektori për informim pranë Medresesë së Luginës së Preshevës.