Mendurim Presheva keqpërdor automjetin zyrtar të Komunës së Preshevës duke e përdorur për qëllime private

Mendurim Presheva keqpërdor automjetin zyrtar të Komunës së Preshevës duke e përdorur për qëllime private

E diel, 29 mars 2020, "zëdhënësi" i Komunës së Preshevës Mendurim Presheva keqpërdor hapur automjetin zyrtar të Komunës së Preshevës duke e përdorur për qëllime private.

Në foto mund të shihet automjeti zyrtar me shënime që tregojnë se është në shërbim të shtabit për situata të jazhtzakonshme nga Komuna e Preshevës, i cili është i parkuar para objektit ku banon Mendurim Presheva.

Sqarim:

Mendurim Presheva nuk është i emëruar si pjesë e shtabit për situata të jazhtzakonshme, prandaj ky veprim është pjesë e zhvatjes dhe keqpërdorimeve që po bën ky pushtet. 

Kujdesuni për popullin, mos e zhvatni pasurinë shoqërore edhe në situata të jashtzakonshme.