Hulumtuesi i Bitcoin me paralajmërim për investitorët

Drejtori i hulumtimit në Qendrën e monedhave, Peter Van Valkenburgh...

Drejtori i hulumtimit në Qendrën e monedhave, Peter Van Valkenburgh, ka lëshuar një paralajmërim për investitorët potencialë të ‘letrave më vlerë’ dhe monedhave virtuale.

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe të ardhurave të Hong Kongut (SFC) zbuluan disa letra paralajmëruese për shkëmbimet e fshehta të disa agjencive të cilat shesin produktet e tyre, në këmbim të Bitcoin dhe Ethereum .

Ky veprim është pjesë e një përpjekjeje për të paralajmëruar investitorët rreth rreziqeve të tregtimit në valutat virtuale.

Valkenburgh ka thënë se “Këto agjenci bëjnë të pamundurën për të bindur njerëzit të jenë pjesë e tregtimit e mallit të tyre në këmbim të monedhave virtuale”.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48