Nagip Jakupi pajiset me diplomë dhe licencohet për trajnerë në nivelin UEFA B (Foto)

Lugina e Preshevës bëhet edhe me një trajner të nivelit UEFA B...

Nagip Jakupi u diplomoi pë trajner ku merr Licencen UEFA B në Tiranë.

Nagip Jakupi kryetari i ''Klubit Futbollistik Lugina'' para 2 viteve mori Licencen UEFA C për fëmijë, dhe pas 2 viteve  aplikoi përsëri për ta arritur nivelin e trajnerit ku dhe sot ka diplomuar dhe u licencua në nivelin UEFA B në Tiranë.

Ky kurs ka zgjatur 5 javë, 3 javë ka pasur teori dhe 2 javë praktikë ku mbas kishte edhe për çdo lënd provim final dhe në fund  mbrojta e temës diplomës.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48