Kafshohet nga qentë endacak një i ri nga komuna e Preshevës (Kujdes, Foto të renda)

Kafshohet nga qentë endacak një i ri nga komuna e Preshevës (Kujdes, Foto të renda)

Në mesditë, në qytetin e Preshevës është kafshuar nga qentë endacak një djale i ri me inicialet H.S. 

Fatmirsisht ai është shpëtuar nga një persoj tjetr i cili është gjendur aty për ta shpëtuar. 

I riu është derguar në shtëpinë e shëndetit në Preshevës dhe ka shpëtuar. 

Derisa nga buxheti komunal i Preshevës janë planifikuar 4.950.000,00 din. për zgjidhjen e problematikës së qenve endacak, sot, çdo këmbësorë/e që kalon nëpër rrugët kryesore të Preshevës jeta e tyre është e rrezikuar.

I bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të kenë kujdes nga qente endacak të cilët janë të shumtë në numër në qytetin e Preshevës.