Komuna e Preshevës ndërton tretuar me vlerë 100milion dinar (851 mijë euro), pa e llogaritur TVSH-në (DOKUMENT)

Komuna e Preshevës ndërton tretuar me vlerë 100milion dinar (851 mijë euro), pa e llogaritur TVSH-në (DOKUMENT)

Shkruan nënkryetari i PDSH-së z.Ilir Sadriu

Ju fraksioni i APN-së, që keni vendosur për ti dalur në ndihmë familjeve në nevojë në këtë kohë pandemie, mirë është të jeni të informuar se i pari i juaj, pikërisht në këtë kohë pandemie dhe gjatë kësaj dite, ka vendosur të procedoj tutje me TENDER- Projektin për rekonstruimin e trotuarit në vlerë 100.000.000,00 dinarë apo 851 mijë euro, pa e llogaritur TVSH-në! 

Përtej gjesteve të mira dhe simbolike, mirë është ta këshilloni të parin tuaj, se prioritet tani duhet të jetë Pandemia e jo Tenderomania!