• E mërkurë / Jul-18 05:02
  • Kontakt

Shkenda Dubova prezanton nënën, bukurinë e ka trashëguar nga ajo

Këngëtarja Shkenda Dubova na ka prezantuar me nënën e saj.

Këtë e ka bërë nëpërmjet një fotografie të cilën e ka ndarë për ta uruar atë publikisht me rastin e ditëlindjes.

”Urime ditëlindjen o drita ime, nënë” ishin fjalët e Shkendës ndërsa ajo çfarë automatikisht bie në sy tek ky imazh është se gruaja në foto është një zonjë e vërtetë dhe se këngëtarja e njohur bukurinë e ka trashëguar nga ajo.