z.Sadriu: ''Te Parku i Paqës'', mund ta shihni ''baushtellën e nemaçka mashinës'' e cila rrezikon seriozisht çdo kalimtar të rastit

z.Sadriu: "Te Parku i Paqës", mund ta shihni "baushtellën e nemaçka mashinës" e cila rrezikon seriozisht çdo kalimtar të rastit

"Te Parku i Paqës", mund ta shihni "baushtellën e nemaçka mashinës", e hapur në thellësi me shumë se 2 metra e të mbushur me ujë! 

Përveç shëmtimit dhe katrahurës me këtë projekt në këtë pjesë të qytetit , kjo gjendje e krijuar dhe e lënë në vendpunishte, rrezikon seriozisht çdo kalimtar të rastit e sidomos fëmijët që janë banorë të kësaj lagje. 

Pushteti i katandisur, gjendja e turpshme! - shkruan z.Ilir Sadriu nënkryetar i PDSH-së