zv.Kryetari i KKSH-së: Pas më shumë se dy viteve të procedurave nga Këshilli Kombëtar Shqiptar vendosen shenjat në gjuhën shqipe

zv.Kryetari i KKSH-së: Pas më shumë se dy viteve të procedurave nga Këshilli Kombëtar Shqiptar vendosen shenjat në gjuhën shqipe

Më në fund pak shqip!

Pas më shumë se dy viteve të procedurave nga Këshilli Kombëtar Shqiptar ndaj Ministrisë kompetente dhe ndërrmarrjes publike,për përdorimin e gjuhës shqipe në vendbanimet shqiptare!

Toponimet topografike janë pjesë e patjetërsueshme e të drejtës së perdorimit zyrtar të gjuhës shqipe si gjuhë  zyrtare për vendbanimet shqiptaret e derivuar nga konventat evropiane e nderkombëtare

Mbetet edhe shume punë por qëndrueshmëria nē kërkesat e drejta e legjitime si formula e vetme realizimit të të drejtave elementare! - shkruan në facebook zv.kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar z.Enver Mehmeti.