Së shpejti do të themelohet subjekti i ri politik ''Alternativa Demokratike Shqiptare''

Së shpejti do të themelohet subjekti i ri politik ''Alternativa Demokratike Shqiptare''

Gjatë emisionit "Zëri Politik", z.Armend Aliu zv.kryetar i komunës së Preshevës dhe themelues i Alternativës për Ndryshim, i cili ka dhënë dorëheqje nga APN, ka deklaruar se së shpejti do të themeloj partinë politike të cilën e ka quajtur "Alternativa Demokratike Shqiptare".

z.Aliu për Rtv Aldi është shprehur se partia e tij e re do të jetë e hapur për të gjithë qytetarët e komunës së Preshevës.