Rave Live Session në Prishtinën e bukur me Mendar

Rave Live Session në Prishtinën e bukur me Mendar

MENDARI: Një Artist i cili ishte i njohur për stilin dhe shijen e tij unike në muzikë që nga fillimi i karrierës së tij, duke fituar zemrat e njerëzve të Prizrenit dhe të tjerëve. Frymëzuar nga artistë të njohur në botë si: Sasha, Hernan Cattaneo, Guy J, Henry Saiz dhe artistë të tjerë të famshëm.

Ai interpretoi në ngjarje të tilla si: Në Park, Festivali Piknik. Falë kontakteve të tij që kishte me artistë dhe promovues të ndryshëm, ai arriti suksesin e tij kryesor në karrierën e tij duke qenë pjesë e radiove të famshme të Britanisë së Madhe, ai performoi në Innervision Radio ku u zgjodh katër herë “Artisti më i mirë i muajit” dhe së shpejti ai kishte shfaqjen e tij në radio në Innervision Radio duke luajtur setet dhe ‘podcastet’ e tij çdo muaj.

Suksesi i Mendar vazhdon të bëhet pjesë e Festivalit me Titull Bunar Fest.

Mendar ishte pjesë e së njëjtës linjë me një nga DJ me famë botërore me Henry Saiz.

Performancën Live mund ta ndiqni në Facebook në faqen zyrtare të Rave .