Pse PDK zgjodhi slloganin “Rimëkëmbje”

Pse PDK zgjodhi slloganin “Rimëkëmbje”

Përmes një konference për media që kandidati për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj e mbajti, u pa në foltore derisa ai po fliste, se sllogani i PDK-së është “Rimëkëmbje”.

Edhe nëpërmjet faqes së tij në Facebook, në ballinën e faqes Hoxhaj ka shpërndarë slloganin “Rimëkëmbje, ku ka shkruar se Kosova, si kurrë më parë, ka nevojë për rimëkëmbje.

Hoxhaj ka bërë të ditur PDK është themeli i shtetndërtimit dhe rimëkëmbjes së Republikës së Kosovës.

Përmes një statusi në Facebook, Hoxhaj ka thënë se Kosova, si kurrë më parë, ka nevojë për rimëkëmbje.

Lexoni të plotë statusin e Enver Hoxhajt:

RIMËKËMBJE!

Kosova, si kurrë më parë, ka nevojë për rimëkëmbje. Ne do ta rimëkëmbim ekonominë, shëndetësinë, rendin dhe ligjin, politikën e jashtme, arsimin dhe marrëdhëniet me miqtë, që u rrënuan nga 6 tetori 2019!

UÇK-ja ishte themeli i rimëkëmbjes tonë kombëtare. PDK-ja është themeli i shtetndërtimit dhe rimëkëmbjes së Republikës së Kosovës.

Bashkë do ta rimëkmëbim Kosovën. #PDK #Rimëkëmbje.