Skandaloze - Komuna e Preshevës nga 15 janari në bllokadë financiare, punëtorët e administratës nuk marrin pagat

Skandaloze - Komuna e Preshevës nga 15 janari në bllokadë financiare, punëtorët e administratës nuk marrin pagat

Reagimi i nënkryetarit të PDSH-së z.Mustafë Shaqiri:

Vazhdon papërgjegjësia e pushtetit të dështuar!

Që nga data 15 janar,Komuna e Preshevës është në bllokadë totale. Punëtorët e administratës komunale ka mbi një javë që si kanë marrë pagat e tyre,institucionet komunale gjithashtu ende nuk i kanë pranuar mjetet e tyre duke i lënë edhe punëtorët pa rroga...

Edhe pse po manifestohet e gjithë kjo katrahurë,kryetari i "ndryshimit" vazhdon pushimin pa u shqetësuar fare për këtë gjendje dhe askush nuk po e din vendodhjen e tij. 

#FerienRelax

#ProfesionalizmiNeNivel ????