z.Mustafa: ''Në zgjedhjet e 28 marsit do t'i fitojmë 15 mandate''

z.Mustafa: ''Në zgjedhjet e 28 marsit do t'i fitojmë 15 mandate''

Dr.Sc.Ragmi Mustafa gjatë intervistës në emisionin "Zëri Politik" në Rtv Aldi ka theksuar se PDSH në zgjedhjet e 28 marsit synon që t'i fitojë mbi 15 mandate, sipas z.Mustafa PDSH nuk synon që të marrë e vetme shumicën në kuvendin komunal pasi që nuk dëshiron që të ketë shumicë totalitare.

Kujtojmë se PDSH zgejdhjet e fundit ka pasur 11 mandate dhe këto zgjedhje synon të rritet për 4 mandate e më tepër.