''AUTOKTON E KRENAR'' është sllogani i PDSH-së në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 28 mars

''AUTOKTON E KRENAR'' është sllogani i PDSH-së në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 28 mars

Partia Demokratike Shqiptare ka zbuluar slloganin e tyre zgjedhorë që quhet "Autokton e krenar"

PDSH në zgjedhjet lokale në komunë të Preshevës që do të mbahen më 28 mars 2021 me një listë prej 38 kandidatëve për këshilltarë synon që të dalë partia e parë më e votuar në komunë të Preshevës duke e mundur Alternativën Për Ndyrishim, pas keqmenaxhimit dhe skandaleve të shumta të partisë së Shqiprim Arifit gjatë qeverisjes së tij lokale së bashku me partinë e Aleksandër Vuçiqit.