Shkarkohet drejtori i shtëpisë së shëndetit në Preshevë, gjithashtu emërohet edhe drejtori i ri (DOKUMENT)

Shkarkohet drejtori i shtëpisë së shëndetit në Preshevë, gjithashtu emërohet edhe drejtori i ri (DOKUMENT)

Në bazë të ligjit të ri në Republikën e Serbisë, shtëpitë e shëndetit udhëhiqen drejtpërdrejt nga ministria e shëndetsisë, ku në bazë të kësaj ministri Lonçar ka shkarkuar Driton Salihun si drejtor i shtëpisë së shëndetit në Preshevë dhe si drejtor ka emëruar Dr.Boban Spasiq.

Dokument: