z.Salihu takohet me Ambasadorin e OSBE-së i akredituar në Beograd z.Jan Braathu

z.Salihu takohet me Ambasadorin e OSBE-së i akredituar në Beograd z.Jan Braathu.

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës z.Sami Salihu është pritur në takim njoftues nga Ambasadori i OSBE-së i akredituar në Beograd  z.Jan Braathu.

Pas shtjellimit te temave dhe problematikave të shumta që ballafaqohen qytetarët e Komunës së Preshevës gjatë përditshmërisë, te dy palët janë zotuar se do të bashkëpunojnë në të mirë të banorëvë të kësaj komune.