znj.Sinani merr mbështetje nga Ministrja e Turizmit & Mjedisit në Shqipëri për sanimin e deponimit të mbeturinave në komunën e Preshevës

znj.Sinani merr mbështetje nga Ministrja e Turizmit & Mjedisit në Shqipëri për sanimin e deponimit të mbeturinave në komunën e Preshevës

Postimi i plotë i znj.Ardita Sinani:

Sanimi i deponive në Miratoc, Përzhar dhe Zhunicë; si dhe projektet mjedisore ndërkufitare Preshevë-Gjilan-Likovë, ishin disa nga projektet tona për të cilët bashkëbiseduam sot me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit të Republikës së Shqipërisë znj.Mirela Kumbaro-Furxhi.

Falenderoj Ministren për gatishmërinë e saj për të kontribuar në jetësimin e këtyre projekteve të rëndësishme në një të ardhme të afërt.

#Mjedisi #Shqipëria #PreshevaEre