Të premten (10.12.2021) këto fshatra të komunës së Preshevës do të mbesin pa rrymë elektrike nga ora 10:00 deri 15:00

Të premten (10.12.2021) këto fshatra të komunës së Preshevës do të mbesin pa rrymë elektrike nga ora 10:00 deri 15:00

Për shkak të punimeve në objektet energjetike të premten më 10 dhjetor 2021, pa energji elektrike do të mbeten zona e Karadakut: Ilincë, Maxhere, Depcë, Kurbali dhe Stanec në periudhën nga ora 10:00 deri në 15:00.