• E mërkurë / Jul-17 15:54
  • Kontakt

Klitschko: Unë dhe vëllai im kemi vrarë gjashtë ushtarë rusë

Klitschko: Unë dhe vëllai im kemi vrarë gjashtë ushtarë rusë

Vellezèrit e boksit Vitali dhe Wladimir Klitschko kanè zbuluar "numrin e tyre tè vrasjeve" he pretendojnè se janè tè pèrgatitur tè vdesin pèr Ukrainën. Dy ish-kampionèt e peshave tè rènda aktualisht po mbrojnè kryeqytetin e Ukrainès, Kiev, atje ku Vitali èshtè kryebashkiak.

Forcat ukrainase thuhet se po kërkojnë grupe të veçanta ruse brenda kryeqytetit dhe vëllezërit ikonë po bëjnë pjesën e tyre në luftë.

Vitali, 50 vjeç, tha për Sky News se ai dhe Wladimir, 45 vjeç, “vranë disa njerëz, mendoj se gjashtë persona natën e kaluar”.