z.Arifi paraqitet në gjykatë, si shkak i letrave anonime të dërguara në gjykatë

z.Arifi paraqitet në gjykatë, si shkak i letrave anonime të dërguara në gjykatë

Postimi i plotë i kryetarit të komunës së Bujanocit z.Nagip Arifi:

Të fala për të gjithë shpifësit

Edhe sot, si 12 herë më parë, me letra nga persona anonim u paraqita në gjykatë. 

Për të 13'tën herë u dëshmua puna jonë e pastërt dhe transparente. 

Të gjithë të ashtuquajturit "zabrinuti gradjani" e kanë derën e hapur në zyrën time, nëse vërtetë janë të shqetësuar. 

Përndryshe, mos të humbin kohë me letra anonime se nuk do të mund t'ia arrijnë qëllimit.