• E mërkurë / Jul-17 14:39
  • Kontakt

Musliu takon Kurtin: Do të kordinohemi me kryeministrin për të ardhmen e Luginës

Zëvendes kryetari i komunës së Bujanocit Shqiprim Musliu takohet me kryeministrin Kurti.

„Me Kryeministrin e Kosovës z.Albin Kurti bashkëbiseduam për situatën politike dhe të sigurisë në veri dhe lindje të Kosovës.

Bashkë u dakorduam që qëndrimet dhe rekomandimet e Kryeministrit Kurti për shqiptarët e Luginës do të jenë të kordinuara për të ardhmen tonë të përbashkët.“ ka deklaruar Musliu