• E mërkurë / Jul-17 15:58
  • Kontakt

Organizata 'Kërko Drejtën Tënde' realizoi shpërndarjen e çertifikatave për nxënësit e shkelqyer që ishin pjesë e trajnimit dhe projektit të kodimit

Organizata 'Kërko Drejtën Tënde' realizoi shpërndarjen e çertifikatave për nxënësit e shkelqyer që ishin pjesë e trajnimit dhe projektit të kodimit

Organizata 'Kërko Drejtën Tënde' realizoi shpërndarjen e çertifikatave për nxënësit e shkelqyer që ishin pjesë e trajnimit dhe projektit të kodimit te mbeshtetur nga ,,Keshilli Kombetar Shqiptar dhe Qeveria e Republikes se Kosoves‘‘. 

“Gjenerata e pare, nxenes te shkelqyer, te urte e te sjellshem, me te cilet kaluam shume bukur gjate cdo muaji te realizimit te projektit, kursit falas te kodimit ,,Vendos vet - per te ardhmen tende’’. 

Ishte nje eksperience e re dhe per ne, nga e cila mesuam shume dhe uroj qe ne te ardhmen femijeve tane ti ofrojme kurse edhe me profesionale, kushte edhe me te mira!  Suksese dhe ju faleminderit . “ ka shkruar Adi Bajrami udhëheqës i projektit