OVL-UÇPMB i reagon Shqiprim Arifit & Driton Salihut: Kujt po i pengojnë çlirimtarët, qofshin ata të UÇK, apo të UÇPMB-së

OVL-UÇPMB i reagon Shqiprim Arifit & Driton Salihut: Kujt po i pengojnë çlirimtarët, qofshin ata të UÇK, apo të UÇPMB-së

REAGIM

Kujt po i pengojnë çlirimtarët, qofshin ata të UÇK, apo të UÇPMB,së ,

Denoncimet dhe akuzatë e Driton Salihut drejtorit të shtëpis shëndetit dhe kryetarit të komunës Shqipërim Arifti drejtuar ndajë Gazetarit Baki Rexhepit janë poshtruse dhe të pa baza të motivuara pokitikisht.

OVM UÇPMB ,reagon ashpër ndajë këtyre dy figurave të papërgjegjëshëm të cillet kanë humbë rrugen para syve duke u marë me premtime boshe dhe gënjeshtra për kater vite me rradhë ku sotë dalin me akuza ndajë gazetareve dhe mediumeve të cillet mendojnë ndryshe ,kur dihet fakti se me ardhëjenë në pushtet mbylli RTV Presheva duke mos përkrahur finaciarisht ku mbeten të pa punë 28 familje pa të ardhura financiare , 

 OVL UÇPMB apelon te të gjithë faktori politik dhe ajë shoqris civile të reagojnë ashpër ndajë këtyre kategorive të papërgjegjëshëm dhe ndëshkojnë me injorimin e përkrahjes në në zgjedhëje ardhëshme  

Preshevë

kryesija:OVL UÇPMB,së

07.03.2021

kryetari:Nazmi Hajredini