z.Mustafa: Nëse në vitin 2016 janë thyer rregullat e demokracisë kur PDSH ishte e para dhe shkoi në opozitë, atëher kësaj radhe mund të ndodhë

z.Mustafa: Nëse në vitin 2016 janë thyer rregullat e demokracisë kur PDSH ishte e para dhe shkoi në opozitë, atëher kësaj radhe mund të ndodhë

Të dashur anëtar e simpatizues të Partisë Demokratike Shqiptare, zgjedhjet lokale tanimë  kanë mbaruar. Jemi në pritje të rezultateve preliminare nga KKZ. Megjithëate partia ka siguruar rezultatet e zgjedhjeve nga anëtarët e saj të këshillave të votimit. Jemi të radhitur në vendin e dytë. 

Prandaj, falënderimet u takojnë gjithë atyre që dhanë kontribut në këtë rezultat edhe pse më të fuqishëm e kemi pritur. 

Nga ana tjetër, rezultati i përgjithshëm i zgjedhjeve ofron më shumë mundësi të formimit të Pushtetit Lokal. 

Nëse në vitin 2016 janë thyer rregullat e demokracisë kur PDSH ishte e para dhe shkoi në opozitë, atëher është krijuar mundësia që edhe kësaj radhe të ndodhë. Një prej mundësive është që këtë pushtet aktual në formën e organit të përkohshëm t'a nisim për opozitë dhe t'a çlirojmë Preshevën. 

Këtë do e synoj përfundimish PDSH. 

Urime dhe fat e suksese në vazhdimsi. 

Fushata mbaroi,por politika po fillon, e këtë do të dijmë t'a bëjmë.

#falemderit të madhe gjithë votuesve të      PDSH-së

#autokton e krenar,  RM