Deputeti kamberi takohet me Komesarin e Lartë për pakica nacionale, E.T. Kairat Abdrakhmanov

Deputeti kamberi takohet me Komesarin e Lartë për pakica nacionale, E.T. Kairat Abdrakhmanov

Postimi i plotë i deputetit popullor në parlamentin e Serbisë z.Shaip Kamberi:

Drekë pune me Komesarin e Lartë për pakica nacionale, E.T. Kairat Abdrakhmanov.

Pasivizimi i adresave të shqiptarëve të Luginës, mungesa e vullnetit për trajtim të barabart të shqiptarëve nëpër institucionet shtetërore, problemet në arsim dhe gjuha e urrejtjes nga krerët shtetëror ishin disa prej temave të cilat bashkarisht i shqyrtuam.

Prezenca më e madhe ndërkombëtare në Luginë të Preshevës, parakusht për avancimin e të drejtave të shqiptarëve.