z.Mustafa kujton 11 shtatorin në memorialin e ndërtuar në Prishtinë

z.Mustafa kujton 11 shtatorin në memorialin e ndërtuar në Prishtinë

Postimi i plotë i kryetarit të PDSH-së z.Ragmi Mustafa:

Në kujtim të viktimave të tre sulmeve terroriste në SHBA (kullat binjake, Pentagon dhe Pensilvani) para 20 viteve. Sot, në Prishtinë u shënuan tri ngjarje organizuar nga Shoqata "Miqt e Amerikës'" udhëhequr nga veprimtari e miku Agim Rexhepi. Ishte nder i madh që të jem i ftuar special në këto ngjarje. Me këtë tregohet se shqiptarët dijnë, duan dhe munden të bëjnë për popullin Amerikan dhe aq më tepër çdo ditë e më shumë të dëshmojnë dhe thellojnë miqësinë me popullin e Amerikës.
#zoti e bekoftë amerikën
#zoti i bekoftë shqiptarët
#kurrë nuk do t'a harrojmë Amerikën