• E mërkurë / Oct-05 16:40
  • Kontakt

Takohen Haxhiu dhe ambasadori britanik, flasin për reformën në drejtësi

Takohen Haxhiu dhe ambasadori britanik, flasin për reformën në drejtësi

Albulena Haxhiu Ministre e Drejtësisë, është takuar me ambasadorin britanik në Kosovës Nicholas Abbot.

Kështu ka njoftuat vetë ministrja përmes një postimi në Facebook, ku ka shtuar se pjesë e diskutimit ka qenë reformat në drejtësi.

“Kënaqësi diskutimi për reformat në drejtësi me ambasadorin britanik, Nicholas Abbott”, ka thënë Haxhiu.