• E mërkurë / Oct-05 18:11
  • Kontakt

Vizioni për Zhvillim dhe kooperim së bashku me IHHNL dhurojnë 20 sera bujqësore për personat që merren me bujqësi në Bujanoc

Vizioni për Zhvillim dhe kooperim së bashku me IHHNL dhurojnë 20 sera bujqësore për personat që merren me bujqësi në Bujanoc

Postimi i plotë i Organizatës Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim:

Në kuadër të projektit "Serra bujqësore "  

Vizioni për zhvillim dhe kooperim sot nënshkruajtëm 20 kontrata  edhe ne komunën e Bujanocit

20 familje do të përfitojnë serra nga ky projekt i cili mbështetet nga IHH Holanda.

Ky është një projekt mjaft i mirë për familjet që merren me bujqësi nga Bujanoci.

Bujanoci ka potencial edhe natyror edhe ujor dhe puntorë të mirë që mund të zhvillojnë këtë sektor.

Do të vazhdojmë  edhe në të ardhmen me projekte të tjera

Faleminderit #IHHNL

Çok teşekkürler

Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim 

Bujanoc , 14.09.2022