• E mërkurë / Jul-24 11:29
  • Kontakt

Kryetari OVL-UÇPMB- së: ''Kemi qenë dhe jemi për ribashkim të trojeve shqiptare'' (Video)

Në takimin e fundit të liderëve të Luginës së Preshevës me presidentin e Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi...

Në takimin e  fundit të liderëve të Luginës së Preshevës  me presidentin e Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi pjesë e këtij takimi ishte edhe kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës të UÇPMB-së z.Nazmi Hajredini ku ekipi i televizionit tonë me z.Hajredini zhvilloi një intervistë duke biseduar në përgjithësi duke filluar nga takimi me presidentin e Republikës së Kosovës z.Thaçi, si u mirëpritën kërkesat e juaja, cilat janë qëndrimet tuaja e kështu me radhë, rtvaldi.com 

Takimi ishte shumë i ngrohtë ku temë e bisedimeve ishte zgjidhja e problemit të Kosovës lindore për tu hapur edhe rrugët që Lugina t'i bashkohet Kosovës, kërkesa jonë ishte e përbashkët dhe unike duke përkrahur të gjithë së bashku ribashkimin e trojeve shqiptare.

Organizata e Veteranëve të Luftës ka qenë është dhe do të jetë për ribashkim të trojeve shqipëtare ku siç tha dhe z.Hajredini Lugina e Preshevës do të bashkohet me Republikën e Kosovës., rtvaldi.com 

Vetë fakti që flasin shqip dëshmonë që Lugina e Preshevës duhet ti bashkohet shqiptarëve.