ETC Travel Shkup perzanton ofertat për ''Vera 2019'' në Antalya

ETC Travel Shkup perzanton ofertat për "Vera 2019" në Antalya

Ekipi i Rtv Aldi gjatë mbrëmjes të së shtunës qëndroi në qytetin e Shkupit për të percjellur Gala mbrëmjen, për prezantiimin e ofertës së fluturimeve charter për verën 2019 nga agjensioni turistik "ETC travel".

Në këtë natë u bë prezantimi i pushimeve të endrrave në hotelet me luksoze në shtetin Turk. Të pranishëm ishin një numër i madh i mysafirëve nga vende të ndryshme ku për së afërmi u njoftuan me ofertat që prezantuan përfaqësuesit e hoteleve.

Gjatë kësaj mbrëmje për të gjithë të pranishmit ishte përgatitur edhe një lojë shpërblyese ku disa hotele dhuruan pushim falas për 7 ditë për dy persona. E gjatë gjithë mbrëmjes të pranishmit u shoqëruan me ushqime të llojllojshme dhe muzikë live.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të përjetojnë pushime fantastike në rivierën turke mund ti bëni rezervimet në agjensionin turistik "ETC Travel" në Shkup dhe nuk do të zhgënjeheni por do të përjetoni pushimin tuaj të endrrave që do ta mbani mend gjatë tërë jetës