Komuna e Bujanocit nxjerr vendimin mbi financimin e klubeve sportive për vitin 2019 (Dokument)

Komuna e Bujanocit nxjerr vendimin mbi financimin e klubeve sportive për vitin 2019 (Dokument)

Komuna e Bujanocit, rrespektivisht Komisioni për subbvencionimin e programeve dhe projekteve në lëminë e sportit, sot ka publikuar vendimin mbi ndarjen e mjeteve të klubeve sportive për vitin 2019-të.

Për ketë vit, Administrata komunale e Bujanocit, ka parapa 9.5 milionë dinarë për mbështetje të sportit në terriorin e Komunës së Bujanocit.

Në vazhdim, ju sjellin e klubeve përfituese nga shpallja e konkursit të datës 5 shkurt, 2019