Përleshje masive në St.Gallen, tre kosovarë përplasen me 8 zviceran

Përleshje masive në St.Gallen, tre kosovarë përplasen me 8 zviceran

Tre kosovarë janë përfshirë në një konflikt fizik masiv në St.Gallen të Zvicrën. Ata janë përplasur me një grup prej 8 peronash nga Zvicra, afër vendit të quajtur ‘Bruhl Gate”.

Aty kishte plasur përplasjes mes zviceraneve dhe kosovarëve.

Sipas policisë së qytetit St.Gallen,  dy kosovarë janë arrestuar dhe katër zviceran janë dërguar në spital pasi kishin qenë të lënduar.

Kosovari i tretë kishte arritur të shpëtonte.

Kosovarët ishin të moshës 21 dhe 28 vjeç. Ndërsa të lënduarit zviceran kanë qenë dy të moshës 28 vjeçare, një 29 vjeçar dhe një 35 vjeçar.

Arsyeja e mosmarrëveshjes ende nuk dihet. Policia është duke vazhduar me hetimet.