• E mërkurë / Aug-12 09:45
  • Kontakt

Këto fshatra të Komunës së Preshevës më 08 korrik nuk do të kenë rrymë elektrike

Këto fshatra të Komunës së Preshevës më 08 korrik nuk do të kenë rrymë elektrike

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, më 08 korrik 2019, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 10:00 deri ora 13:00.

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Fshati Raincë, Corroticë, Bukuroc, Shoshajë, Bukoc dhe Gosponicë