• E mërkurë / Oct-23 01:31
  • Kontakt

Sigurimi tenton ta largojë me dhunë këshilltarin Rinor Krasniqi nga mbledhja e Kuvendit Komunal (Video)

Sigurimi tenton ta largojë me dhunë këshilltarin Rinor Krasniqi nga mbledhja e K. Komunal

Momenti kur sigurimi tenton ta largojë me dhunë këshilltarin Rinor Krasniqi nga mbledhja e Kuvendit Komunal dhe pse kjo gjë është e kundërligjshme